Reserverna: Manchester United – West Ham 0-3

Uniteds reserver inledde den andra halvan av säsongen på sämsta tänkbara sätt när West Ham enkelt vann med 3-0.

Det var en del spännande förändringar i Uniteds lag. Den vanligtvis ordinarie målvakten Kieran O’Hara har åkt med a-laget till Dubai vilket öppnade för Theo Richardson i målet. Noterbart var också att Devonte Redmond var tillbaka i laget efter ett misslyckat lån i Scunthorpe medan Angel Gomes satt på bänken för första gången i Reservlaget.

United inledde matchen starkt då högerbacken Joe Riley tog sig fram på egen hand flera gånger om på ett bra sätt men i avslutningslägena var han svag. Den första halvleken var intressant och fartfylld men de riktigt heta målchanserna lyste med sin frånvaro och 0-0 i paus var inte förvånande eller ologiskt.

Den andra halvleken började inte bra för United som såg ut att vara kvar i omklädningsrummet. West Ham tog tidigt ledningen efter dåligt försvarsspel från United.

När Luca Ercolani sedan blev utvisad efter en hög spark var uppförsbacken stor för United. När Martinez sedan nickade in 2-0 med drygt 20 minuter kvar efter att United inte fått undan en hörna ordentligt kändes matchen över. West Ham ökade sedan på till 3-0 två minuter senare och United var i spillror där Richardson fick rädda laget flera gånger om. I samband med det äntrade också Angel Gomes planen i sin debut för Reservlaget. Gomes var väldigt pigg och låg bakom flera farligheter på kort tid, bland annat ordnade han fram en frispark som han själv tog hand om men målvakten kunde klara. Även om United ryckte upp sig kom ingen reducering och segersiffrorna till West Hams fördel skrevs till 3-0.

En tämligen usel insats av United som hade tur att siffrorna inte blev större då Theo Richardson förmodligen var lagets bästa spelare. Joe Riley inledde piggt och gjorde en bra första halvleken men det var nästintill idel svaga prestationer. Angel Gomes kom in och ställde till med problem för West Hams försvar och fick United att få lite mer självförtroende i sitt spel. Gomes bör få starta nästa match.

United är kvar under nedflyttningsstrecket och det ser inte särskilt ljust ut.

Det krävs att Sbragia får ordning på försvaret som inte levererat som vi är vana vid. Framåt är det nästintill bara James Wilson som gör mål, men jag känner ändå att det kommer ordna sig så länge försvarsspelet sitter.

Manchester United – West Ham 0-3 (0-0)

United: Richardson; Riley, Ercolani, R. Williams, Mitchell; Redmond, Scott (Gomes 70); Olosunde, Hamilton (Warren 77), Bohui (Boonen 70); Wilson


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS