Muss-podden: #147 ”Konspiration” (efter WBA)

”Vad fan hände där?” är en fråga vi alla ställer oss, vi pratar om skitmatchen och tar upp lyssnarfrågor samt lite inför den kommande FA-cup semifinalen mot Spurs… men först var det tydligen en match mot Bournmouth som vi helt missade.

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS