Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

25-procentig chans till ny vänsterback; Real Madrid ute efter Rashford?

Mitt i VM-festen fortsätter vi att bistå med senaste nytt gällande Manchester United. I dagens nyhetssvep handlar mycket om det som dykt upp i svallvågorna efter Cristiano Ronaldos ”överhängande övergång” till Juventus.

I övrigt får vi en liten tillbakablick samt ett antal semesterbilder levererade från United-spelarna själva. Det är även bekräftat att Manchester United sparkar igång den nya PL-säsongen med en fredagsmatch.

Alex Sandro till United? 25-procentig chans

De italienska medierna behandlar Cristiano Ronaldos övergång till Juventus som så gott som klar. Nu fokuserar Tuttosport istället på vilka spelare som kan tänkas säljas för att göra utrymme rent ekonomiskt för superstjärnan.

Ett namn som glasklart sticker ut för oss med United-glasögonen på är givetvis vänsterbacken Alex Sandro. En spelare som vi rapporterat otaliga rykten kring om en övergång till Manchester United under det senaste halvåret.

Tuttosport listar 27-åringen med en prislapp på 40 miljoner euro, vilket i dagens marknad får anses vara tämligen billigt. Den italienska tidningen går till och med såpass långt att man uppskattar, i procent, hur stor chans det är att spelarna går till olika klubbar – eller stannar kvar.

I det här fallet ger Tuttosport Manchester United en 25-procentig chans att värva brassen. Konkurrenterna sägs vara PSG och Chelsea, som rapporteras ha en 50-procentig respektive en 15-procentig chans.

I övrigt kan vi utläsa att spelare som till exempel Medhi Benatia och Miralem Pjanic, som tidigare somrar ryktats till United, verkar kunna lämna ”Juve”. Åtminstone om vi ska tro Tuttosport.

Real Madrid ersätter Ronaldo med… Rashford?

I brist på andra nyheter rapporterar vi om OK Diarios senaste transferrykte. Ett rykte vi måste hämta stora spannar med salt för att suga åt oss.

Cristiano Ronaldo verkar allt närmre en flytt till Juventus. Vem Real Madrid vill ersätta den femfaldiga Balon d’Or vinnaren med? Ingen mindre än Manchester Uniteds Marcus Rashford, åtminstone om vi ska tro OK Diario. Vilket vi givetvis inte ska göra.

Embed from Getty Images

Enligt den spanska sidan ska ”Los Blancos” haft koll på Uniteds supertalang (ja, han är fortfarande bara 20 år) under en längre tid. Man menar även att Rashford själv ska vara irriterad på sin ”bristande speltid” under säsongen.

Det måste vara jobbigt att inte få spela mer än de ynka 52 matcher som engelsmannen deltog i under säsongen som var!

United sparkar igång PL-säsongen 18/19

Idag bekräftades även tid och datum för de matcher i Premier League som spelas under augusti och september månad. Manchester United, som sig bör, sparkar igång den nya säsongen fredagen den 10/8 mot Leicester på hemmaplan. Matchen drar igång klockan 21.00, svensk tid.

Vi lägger ut en matigare artikel om det spikade spelschemat under dagen, så håll helt enkelt utkik här på hemsidan!

Den här dagen…

… 2007, presenterades Nani för Manchester United. Den aviga portugisen, som vi fått uppleva magnifika prestationer av, värvades från Sporting Lissabon för 22,95 miljoner pund (enligt transfermarkt).

Embed from Getty Images

… 2009, lämnade Cristiano Ronaldo Manchester United för Real Madrid, för en (i tiden) världsrekordsumma på 80 miljoner pund. I dessa tider, när Ronaldo ryktas vara allt närmre en flytt till Juventus, blir man extra påmind om vilken fenomenal spelare vi en gång i tiden hade att tillgå.

Semesterbilder

De nio United-spelare som är kvar i VM får vänta på sin semester. De övriga fortsätter dock att dela med sig av bilder från diverse platser ute i vida världen.