Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

”José förtjänar mer respekt”; Champions League är tillbaka

måndag och en ny vecka. I dagens nyhetssvep laddar vi upp till onsdagens Champions League-möte mot Young Boys. Samtidigt blickar vi tillbaka till lördagens sköna vinst.

”José Mourinho förtjänar mer respekt”

Efter den viktiga vinsten på Vicarage Road i lördags har nu lagets skyttekung Romelu Lukaku gått ut och försvarat José Mourinho. I en exklusiv intervju med Manchester Uniteds hemsida säger Lukaku så här om sin manager:

”Spelarna, tränarna och fansen är enade. Tränaren är en vinnare som varje dag försöker imponera och hjälpa laget till att bli bättre. Han försöker bilda något här och vi (spelarna) vet det”.

Pogba har spelat 100 matcher i United

Paul Pogba har noterat något speciellt efter lördagens match. Han har nu spelat totalt 100 matcher i Manchester United. Så här många matcher har han spelat i varje tävling:

Premier League: 65 matcher.

FA cupen: Fem matcher.

Europa League: 16 matcher.

Champions League: fem matcher.

Carabao cup: åtta matcher.

Uefa Super Cup: en match.

United har vunnit 60% av matcherna där Pogba närvarade, och han har gjort totalt 17 mål.

Källa: Manchester Uniteds hemsida.

Domare bestämd till Champions League

Världens största klubbturnering är äntligen tillbaka. På onsdag åker United till Schweiz för att ta sig an regerande mästarna Young Boys i grupp H som består också av Juventus och Valencia. Nu har Uefa bestämt vem som kommer döma matchen.

Deniz Aytekin från Tyskland kommer att se till att lagen sköter sig och följer reglerna. Han har tidigare dömt United två gånger. Mot franska Saint-Etienne i Europa League där han också visade rött kort för Eric Bailly. Men också i kvalet till Champions League 2015 mot Club Brügge då matchen slutade med vinst med 3–1.

För ett år sedan gjorde kapten Antonio Valencia ett drömmål.