Muss-podden: #170 ”Orkar inte mer” (efter Southampton)

Det är alltid som mörkast före gryning, jävligt mörkt… och långa nätter nu också.
I veckans avsnitt snackar vi om 2-2 matchen mot Southampton, vi tar upp era lyssnarfrågor och så snackar vi lite om den kommande förlusten mot arsenal på onsdag.

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS