Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Southampton

Efter en tripp till huvudstaden och tre inkasserade poäng är det äntligen dags för fotboll på Old Trafford. Southampton står för motståndet och skadelistan är de flesta nog varse om vid det här laget. Ett glädjande besked är dock att vi lär få se Marcus Rashford från start. 

United och Ole Gunnar Solskjaer visade i senaste matchen mot Crystal Palace att man, trots skador på en halv trupp, inte visar några tecken på att tappa poäng, åtminstone inte på bortaplan. Att kalla det en styrkedemonstration är möjligen att ta i, men man kan nästan argumentera för att det var just det. Vi tvingades klara oss utan bland annat Nemanja Matic, Ander Herrera, Anthony Martial, Juan Mata och Jesse Lingard, något som inte heller kommer förändras till lördagens möte med Southampton.

Embed from Getty Images

I truppen som Manchester Evening News presenterar finner vi inga större överraskningar eller ändringar från förra omgången, förutom att Sergio Romero inte syntes till bland spelarna som anlände till spelarhotellet. Några uppgifter om skada eller sjukdom har ej framkommit. Truppen i sin helhet är som följer:

Målvakter: David de Gea, Lee Grant

Försvarare: Ashley Young, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Chris Smalling, Marcos Rojo, Luke Shaw

Mittfältare: Scott McTominay, Andreas Pereira, Fred, Paul Pogba, James Garner, Angel Gomes

Anfallare: Alexis Sanchez, Marcus Rashford, Romelu Lukaku. Tahith Chong

Utöver de skadedrabbade spelarna som nämns ovan saknas sedan tidigare Antonio Valencia, Matteo Darmian och Phil Jones. Den sistnämnde ska enligt Physioroom ha åkt på en sjukdom och kommer testas sent. Men eftersom truppen redan inkluderar fyra mittbackar ska vi nog inte räkna med att Jones dyker upp imorgon.

Embed from Getty Images