Senaste nytt gällande Dybala; Rekordbud på Maguire; Spurs jagar Bruno

Dagens nyhetssvep består, som så många gånger förr, av en hel del sillyseason. Först och främst går vi igenom de senaste uppgifterna gällande Paulo Dybala och Romelu Lukaku, för att sedan rapportera vad som sägs om bland annat Harry Maguire och Bruno Fernandes.

I övrigt sägs United vara när en värvning av en 16-årig stortalang.

Paulo Dybala – vad sker?

Få United-supportrar har nog missat de senaste dagarnas allra största snackis. Manchester United och Juventus sägs, enligt väldigt trovärdiga uppgifter, vara överens om en bytesaffär där Romelu Lukaku går till Turin-klubben och Paulo Dybala i sin tur landar i Ole Gunnar Solskjaers lagbygge. Det enda som saknas ska vara ett ”ja” från Dybala själv.

Paul Joyce, på The Times, skriver bland annat att Dybalas representanter kräver en årslön på omkring £10 miljoner netto å spelarens vägnar. Det motsvarar ca £350,000 i veckan och skulle i sin tur göra honom till en av ligans absolut bäst betalda spelare.

Joyce rapporterar också att Dybala ska hålla ett möte med sin nya manager, Maurizio Sarri, under dagen där italienaren förväntas meddela sin spelare att han inte ingår i hans planer. Något som i sin tur ska öppna upp möjligheten att accelerera bytesaffären vidare.

Vi kan avslutningsvis också se en video från imorse när Paulo Dybala anländer till Turin igen efter sin semester.

United rekordbudar på Maguire?

I transfersoppan gällande Harry Maguire har det varit en aning tyst i ett par dagar. Nu rapporterar dock Talksport att United ska ha höjt sitt bud på mittbacken till hela £80m, vilket vid en affär i så fall skulle vara ett nytt världsrekord för backar. Talksport menar att budet kommer att ligga på Leicesters bord fram till måndag – har de inte accepterat då så dras det tillbaka.

James Ducker, på The Telegraph, är av en annan åsikt. Han skriver på sin twitter att utefter vad han förstår så ska Uniteds högsta bud fortsatt ligga på omkring £70m plus olika bonusar. Han tillägger att Newcastle fortsätter att kräva £5om för Sean Longstaff, vilket är lika med ännu en återvändsgränd.

”Dybala/Lukaku-situationen fortlöper. Flertalet hinder att passera där”, avslutar han.

Att inte Bruno Fernandes ens nämns vid namn kan mycket väl säga ett och annat – tex att han helt enkelt inte förhandlas kring här och nu. Åtminstone inte utefter vad Ducker har hört. Låt se vad framtiden utvisar i den frågan.

Spurs går hårt på Bruno – United avvaktande

Enligt Portugals public service-kanal, RTP, har Tottenham skickat ett sändebud för att diskutera en övergång för Bruno Fernandes ”face to face” med Sportings president Frederico Varandas. Även tidningen O’Jogo, med flera, kommer med samma uppgifter. De erfar dessutom att klubben har tackat nej till ett bud på €45m tidigare, då de kräver minst €65m.

RTP menar dock att United fortsatt är intresserade, men att de ännu inte har lagt något bud. Tidigare under veckan var de också ute och slog tillbaka uppgifterna från Italien om att en deal för Bruno Fernandes till United skulle vara klar.

Allt detta återges av Sport Witness.

Ung stortalang på ingång

Monacos 16-åriga mittfältare Hannibal Mejbri ser ut att vara allt närmre en flytt till Manchester United. Detta rapporterar både fransk media i form av Get French Football News (som återger RMC:s och L’Equipes uppgifter), och engelsk media via Dominic King på Daily Mail. Priset sägs landa på omkring nio miljoner pund.

Turnering för ungdomslaget

Uniteds U18-lag kommer att arrangera en miniturnering i slutet av veckan där Arsenal, Porto och Flamengo också deltar.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS