Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppgifter: United ger upp Dybala

The Telegraph rapporterar på söndagskvällen att Manchester United gett upp möjligheten att värva Paulo Dybala. Tvivel kring hans önskan att flytta till Old Trafford, hans löneanspråk och även höga agentavgifter sägs vara anledningen. Detta ser också ut att stoppa Lukakus möjligheter att flytta till Juventus.

Enligt Telegraph är Solskjaer bestämd över att endast plocka in spelare som vill komma till Manchester United, och att känslan snarare är att Dybala lämnar Juventus mot sin vilja.

Det skall även vara oklarheter kring Dybalas bildrättigheter, samt då att argentinaren sägs vilja vill ha en lön i anslutning till Uniteds högst avlönade spelare; Alexis Sanchez, David de Gea och Paul Pogba.

Embed from Getty Images

Enligt Telegraph är detta slutet för sagan om Lukaku till Juventus, och Inter framstår nu som enda alternativet, om de kan få fram pengarna United kräver. Gällande Mario Mandzukic, som också ryktats till United, råder det oklarheter om han fortfarande är aktuell för United. Enligt Telegraph är det inte helt dött än i alla fall.

Fabrizio Romano, som är en del av Di Marzios gäng, har twittrat ut ett citat från Antonio Conte. Det är på italienska, men med lite översättningshjälp verkar det som att Conte inte riktigt har gett upp Lukaku. Citatet skall i princip säga att Inter fortfarande jobbar på det, att det först såg ut som att Lukaku var klar för Inter, sedan för Juventus men att ingenting är klart förrän det är påskrivet.