Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppgifter: Smalling lånas ut till Serie A-klubb

Embed from Getty Images

Som en blixt från klar himmel har trovärdig italiensk media kommit med uppgifter gällande Chris Smalling under torsdagsförmiddagen. Både Fabrizio Romano och Gianluca Di Marzio hävdar att mittbacken är överens om ett säsongslångt lån i AS Roma.

Lånet kostar Rom-klubben tre miljoner euro och dealen innehar ingen köpoption efter att avtalet löper ut nästa sommar. Att minst en mittback skulle lämna klubben sedan Harry Maguire blivit klar har vi kunnat räkna med – men de flesta var nog av tanken att Marcos Rojo skulle vara den som tog sitt pick och pack först.

Låt se vad de sista dagarna av det internationella transferfönstret bär med sig!

Uppdatering.

Även Manchester Evening News hakar på uppgifterna. Enligt lokaltidningen ska Smalling ha blivit tillsagt av Ole Gunnar Solskjaer att han ”kommer få begränsat med speltid den här säsongen och är fri att söka efter en flytt någon annanstans”.

De menar dock, till skillnad från italiensk media, att det fortfarande finns en möjlighet att Roma erbjuds en möjlighet att köpa loss engelsmannen nästa sommar. Även Fiorentina och Milan ska ha varit intresserade av mittbacken, men av allt att döma är det Roma som leder jakten.