Muss-podden special: #12 Adam med Makoto Asahara

I det tolfte avsnittet av Muss-podden Special gästas vi av Sportbladets Makoto Asahara. Det blir bland annat ett längre samtal om de positiva och negativa aspekterna från Uniteds inledning av säsongen, samt en djupare diskussion om Harry Maguire och David De Gea. Allt avslutas givetvis med de sedvanliga lyssnarfrågorna!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS