Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Glazers har inga planer på att sälja; Gomes nära nytt kontrakt; VAR gjorde rätt

Ny vecka, nytt nyhetssvep. Idag pratar vi om att Glazerfamiljen enligt Ed Woodward inte har några planer på att sälja klubben, vi hör rykten om ett nytt kontrakt för Angel Gomes och vi konstaterar att VAR gjorde rätt igår.

Dessutom har vi highlights från damernas vinst igår.

Glazers har inga planer på att sälja

Det är Ed Woodward som, i samband med rykten om att den saudiske kronprinsen Mohammad bin Salman vill köpa United, säger att Glazers är här för att stanna.

Det är i fanzinet United We Stand som Woodward kommer med detta uttalande.

”Min uppfattning är att Glazers är här för att stanna. Var gäller bud eller närmanden från andra intressenter finns det, vad jag vet, inga diskussioner om en eventuell prislapp för klubben. Alla diskussioner vi haft har varit långsiktiga.”

Gällande den skuld som klubben har säger Woodward följande.

”Skulden är långsiktig, strukturerad och lik andra fotbollklubbars. Det är en specifik summa för en specifik tidsperiod vilket gör att det är ganska billigt. Den är just under två procent av vår årsomsättning varje år, så den har egentligen inte någon påverkan på oss.”

Gomes nära nytt kontrakt?

I förra veckan såg vi Brandon Williams och Mason Greenwood skriva långtidskontrakt med Manchester United, näst på tur att förlänga verkar Angel Gomes vara, detta enligt en tweet från Fabrizio Romano.

Enligt Romano är det nära och att någonting bör hända under de kommande dagarna. Vi inväntar och hoppas både på nytt kontrakt och mer speltid för unge Angel.

Clattenburg: VAR gjorde rätt

Igår gjorde Jürgen Klopp som Jürgen Klopp alltid gör när saker inte går hans väg, klagar. Domare Atkinsons agerande när Origi la sig i en duell med Victor Lindelöf just före Uniteds ledningsmål var han naturligtvis extremt upprörd över. Atkinson valde dock att inte ändra beslutet med hjälp av VAR, och han får stöd av i princip alla som inte håller på Liverpool, inklusive den förre Premier League-domaren Mark Clattenburg som i sin kolumn i Daily Mail rider ut till Atkinsons försvar.

Embed from Getty Images

Även att Sadio Mané blåstes av för hands med hjälp av VAR när han slog in bollen i mål i slutet av första halvlek var helt korrekt, något som Clattenburg är enig i det med.

Highlights från damernas seger

Vi avslutar dagens nyhetssvep med fina highlights från damernas seger mot Manchester City igår.