Lottning: Colchester i Ligacupens kvartsfinal

Under en märkligt ordnad Ligacuplottning under torsdagsförmiddagen står det nu klart att vi har lottats mot League-Two laget Colchester United i Ligacupens kvartsfinal.

http://gty.im/1176868588

Det var den gamla målvakten David James och radioprofilen Zoe Ball som lottade fram de fyra kvartsfinalerna och det blir då Colchester United som får åka till Old Trafford. League Two-laget har stått för imponerande insatser då man i tur och ordning har slagit ut Swindon Town, Crystal Palace, Tottenham och Crawley Town för att sig till den här omgången.

Tre utav matcherna kommer att spelas veckan som börjar med måndag 16 december. Då Liverpool spelar Klubblags-VM och har ett tajt spelschema kommer mötet Aston Villa – Liverpool att spelas vid ett annat tillfälle. För Manchester Uniteds del har man match i Premier League söndagen den 15:e och söndagen den 22:e, därför lutar mycket åt att Uniteds match spelas på onsdag den 18:e december.

Lottningen i sin helhet:

Oxford United – Manchester City
Aston Villa – Liverpool
Manchester United – Colchester
Everton – Leicester

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS