Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ashley Young nära Inter

Embed from Getty Images

Det mesta tyder på att Manchester Uniteds lagkapten Ashley Young är klar för en övergång till Inter. Trovärdiga uppgifter från Italien under torsdagskvällen tyder på att en affär kommer att genomföras mellan klubbarna. 

Ashley Young till Inter? Ja, det mesta tyder nu på att så blir fallet. Vänsterbacken, som inte medverkat i Manchester Uniteds tre senaste matcher, verkar vara klar för en övergång till Milanoklubben. Fabrizio Romano, som vi håller som en av de mer trovärdiga italienska journalisterna, menar att Inter kommer att betala 1,5 miljoner euro för Young och att en läkarundersökning ska vara på agendan de kommande dagarna. Romano hänvisar i sin tur till Gianluca Di Marzio som även han brukar vara rätt ute då det kommer till nyheter av det här slaget.

BBC:s trovärdige journalist Simon Stone hakade på uppgifterna från Italien och tillade att United kommer att få bonuspengar för Young om Inter vinner Serie A i år.

Young har dryga halvåret kvar på sitt kontrakt med United och ska ha tryckt på för en övergång de senaste veckorna, något som också ska vara den verkliga orsaken till att han inte medverkat i de tre senaste matcherna. Uppgifter som  cirkulerade tidigare i veckan gjorde gällande att United erbjudit Young en ettårig förlängning, något 34-åringen ska ha nobbat. Young skrev på ett kontrakt över pågående säsong i februari ifjol och har varit Uniteds kapten sedan augusti. Young är tillsammans med David de Gea och Phil Jones den spelare i dagens trupp som varit i klubben längst. Trion anslöt 2011. Chris Smalling, som är utlånad till Roma, kom år 2010 men räknas i det här fallet inte in i truppen.