Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Bruno i Unitedkläder; Sillyrykten; Skadedrabbat bland damerna

Det märks att det är Deadline Day imorgon. Alla går vi väl mest och väntar på att United skall presentera Bruno Fernandes, och eventuellt lyckas låna in någon anfallare under de sista dygnen av transferfönstrets öppettid. Gällande det sista har vi några rykten i dagens nyhetssvep, och vi rapporterar också från damtruppen där skadeläget börjar bli prekärt.

Bruno i Unitedkläder

Om det inte kändes klart igår när United annonserade att man är överens med Sporting om Bruno Fernandes, ja då gör det väl nu när Brunos agent instagrammat en bild på honom själv och Fernandes. Ett ”kontrakt” (det är troligen inte det officiella kontraktet, utan ett sådant som för syns skull läggs framför spelare som skriver på kontrakt) med Uniteds logga ligger framför dem och Fernandes står i Unitedkläder.

Så, kom igen nu United, annonsera honom.

Sillyrykten

Ole Gunnar Solskjaer sägs fortfarande varit väldigt sugen på att få in en anfallare innan fönstret stänger vid midnatt imorgon fredag.

Enligt Simon Stone verkar det inte vara något på gång, och att sannolikheten blir mindre för varje timme som går.

Enligt John Cross på The Mirror har United blivit erbjudna att låna Odion Ighalo, som numera spelar i Kina. 30-åringen gjorde ett par bra säsonger  i Watford, men har nu varit borta från europeisk fotboll sedan 2017. Detta känns väldigt osannolikt.

Enligt Gary Jacob på The Times är Salomón Rondón ett annat alternativ. Även Rondón spelar i Kina, och anledningen till att spelare därifrån nu börjar ryktas till Europa är på grund av att den kinesisska ligan skjutit upp sin säsongsstart på än så länge obestämd tid, på grund av riskerna med det nya coronaviruset. Vi avvaktar och ser om det händer något här under Deadline Day.

Skadedrabbat bland damerna

Rich Laverty, som generellt brukar ha bra anseende vad gäller rapportering kring damerna, säger att det är goda och dåliga nyheter kring Uniteds skadeläge. Leah Galton skall vara tillbaka ”snart”, men Kirsty Hansson sägs ha en ankelskada som kommer ta ett bra tag att bli frisk från.

United lider brist på spelare, och har vid ett flertal tillfället den senaste tiden inte fått ihop fullt antal avbytare.