Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ingen omöjlighet att Pogba lämnar i sommar; Två spelare plus pengar?; Sporting fick vad de ville ha

Det blir mycket Paul Pogba i dagens nyhetssvep. Nästan allting lutar åt att fransmannen lämnar i sommar och Juventus sägs vara i förarsätet. Sporting Lissabons vicepresident har också pratat om affären med Bruno Fernandes

Inte omöjligt att Pogba lämnar i sommar

Vi kör en vända till med Paul Pogba. James Ducker på The Telegraph menar att Manchester United är redo att sälja fransmannen om de får ett bud som är bra, men att ett problem är att relationen med Mino Raiola är frostig.

Pogbas agent, Mino Raiola har pratat med italiensk media och där påpekat att han har kontakt med Juventus angående Pogba. Även Real Madrid och Barcelona sägs vara intresserade av fransmannen som mestadels varit skadad under säsongen.

United erbjuds Ramsey eller Rabiot för Pogba?

Mer rykten om Paul Pogba. Som vi nämnde längre upp i nyhetssvepet är Pogbas före detta klubb Juventus den kanske största intressenten. Football Italia vidareförmedlar La Gazzetta dello Sports uppgifter att Juventus ska erbjuda någon av mittfältarna Adrien Rabiot och Aaron Ramsey för fransmannens signatur.

Detta i ett försök att minska övergångssumman där United sägs vilja ha 150 miljoner euro. Det spekuleras nu istället att om någon utav Ramsey eller Rabiot ingår i affären kan övergångssumman sjunka till 45-50 miljoner euro.

United ville betala mindre för Bruno

Det kommer inte som någon större överraskning att United in i det sista försökte pressa ner priset på Bruno Fernandes. Sporting Lissabons vicepresident Francisco Salgado Zenha har prata om affären med den portugisiska tidningen Record, som vi får översatt från Manchester Evening News.

”Jag förstod under förhandlingarna att Manchester United var övertygade om att de kunde betala 50 miljoner euro och dealen skulle bli klar. Det slutade med att de betalade 65 miljoner euro”.

”Jag hade inga tvivel, men de hade fel. Och tills sist betalade de vad vi ville ha. Vi har 20 miljoner euro mer nu än om vi hade sålt honom för fyra månader sedan”.