Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppgifter: Edinson Cavani till United på ett tvåårskontrakt

Samstämmiga uppgifter i fransk och spansk media rapporterar på lördagskvällen att Edinson Cavani kommer att signera ett tvåårskontrakt med Manchester United. Anfallaren ska resa till Manchester ikväll för sin läkarundersökning imorgon.

Från Salto i Uruguay ansluter Cavani – nu 33 år gammal – till United på fri transfer. Han kommer närmast från sju säsonger i PSG, där han gjorde 200 mål på 301 matcher.

Rapporterna – bland annat från den välinformerade Mohamed Bouhafsi – säger alltså att affären är klar. Läkarundersökningen ska genomföras under söndagen och affären förväntas presenteras antingen imorgon eller på måndag. Anfallaren kommer att signera ett tvåårskontrakt.

Uppdatering: Senare på lördagen följde även engelska journalister upp rapporterna från Frankrike och Spanien. De engelska journalisterna menar att det rör sig om ett kontrakt på ett år med ett optionsår.