Uppgifter: Edinson Cavani till United på ett tvåårskontrakt

Samstämmiga uppgifter i fransk och spansk media rapporterar på lördagskvällen att Edinson Cavani kommer att signera ett tvåårskontrakt med Manchester United. Anfallaren ska resa till Manchester ikväll för sin läkarundersökning imorgon.

Från Salto i Uruguay ansluter Cavani – nu 33 år gammal – till United på fri transfer. Han kommer närmast från sju säsonger i PSG, där han gjorde 200 mål på 301 matcher.

Rapporterna – bland annat från den välinformerade Mohamed Bouhafsi – säger alltså att affären är klar. Läkarundersökningen ska genomföras under söndagen och affären förväntas presenteras antingen imorgon eller på måndag. Anfallaren kommer att signera ett tvåårskontrakt.

Uppdatering: Senare på lördagen följde även engelska journalister upp rapporterna från Frankrike och Spanien. De engelska journalisterna menar att det rör sig om ett kontrakt på ett år med ett optionsår.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS