Pogba ut, Dybala in?; Dampsey får ny roll; FA cupen tid och datum spikat

West Ham United v Manchester United - Premier LeagueWest Ham United v Manchester United - Premier League

Det har gått några timmar sedan uttåget ur Champions League så man är inte på det mest muntra humöret idag. Det hindrar däremot inte oss att leverera ett nyhetssvep för er. Vi har en möjlig intressant ”swap deal” med Juventus att prata om, att Mark Dempsey får en ny roll i klubben samt att tid och datum för FA-cupmötet mot Watford nu är spikat.

Pogba till Juve och Dybala till oss?

Det har varit mycket snack och skriverier de senaste dagarna efter att Pogbas agent Mino Raiola uttryckt sig i en intervju med italienska Tuttosport, om att Pogba inte trivs i United samt att hans tid i klubben är över. En försäljning i januari ska inte vara utesluten men där det troliga ändå får ses som att fransmannen lämnar Manchester till sommaren.

Nu kommer första ryktet efter agentens uttalande, att Juventus ska vilja värva fransmannen i en så kallad ”swap deal”, där Juve ska vilja byta Paulo Dybala mot Pogba. Vi ska tillägga att det ryktet ska tas med en nypa salt men inte uteslutas på något sätt. Vi får helt enkelt se om Pogba lämnar i januari eller till sommaren och om Dybala ska bli hans ersättare, för att han ska stanna kan vi däremot utesluta.

Assisterande får ny roll

Mark Dampsey har varit Solskjaers assisterande tränare i både Cardiff och i norska Molde innan han nu är det i United. Det ser inte ut att fortsatt vara så länge till då han ser ut att få lämna förstalaget för en ny roll i klubbens akademi istället.

Datum och tid för FA-cupen spikad

Man United möter (som vi skrivit om i tidigare nyhetssvep), Watford på Old Trafford i FA-Cupen där datum och tid nu har fastställts. Matchen spelas den 9 januari med avspark 21:00 (svensk tid).


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS