De första bilderna på Amad Diallo i Manchester United-kläder

Igår blev vi serieledare och idag fick kan vi bjuda på de första bilderna på Amad Diallo i Manchester United-kläder. Ivorianen ska redan ha hunnit avverka en första individuell träning som Unitedspelare.

På måndag kväll ska U23 möta Leicester på bortaplan. Frågar ni mig skulle det vara en alldeles ypperlig match för att Diallo, men det återstår att se vad lagledningen har för planer för nyförvärvet.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS