Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Officiellt: Nytt kontrakt för Hayley Ladd

Manchester United fortsätter att förlänga med nyckelspelare i damlaget. På onsdagen meddelade man att Hayley Ladd kommer att spendera minst två säsonger till i klubben. 

Vi har konstaterat det förr. Perioden februari-mars brukar av tradition domineras av kontraktsförlängningar. År 2021 verkar inte bli något undantag. Manchester United meddelade på onsdagen att man knyter till sig ytterligare en nyckelspelare i damlaget. Hayley Ladd spelar i rött åtminstone fram till sommaren 2023.

Ladd kom till Manchester United från Birmingham sommaren 2019 som en pusselbit i Casey Stoneys lagbygge inför klubbens första ligasäsong. Den nu 27-åriga mittfältaren krönte en stympad debutsäsong med att utses till klubbens bästa spelare. Det nu undertecknade kontraktet innehåller, som brukligt nu för tiden, en klausul om en ettårig förlängning.

Hayley Ladd om sitt nya kontrakt: 

Jag är väldigt glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt. Det är en speciell känsla att vara en del av den här truppen och jag njuter av att vara här. Då jag kom till United visste jag att jag skulle vara en del av en ambitiös grupp spelare och ledare och den känslan har bara växt sig starkare de här åren.

Vi har spännande tider framför oss och jag ser framemot att fortsätta göra jobbet som krävs för att vi ska nå våra mål. Jag vill också passa på att tacka alla som stöttat mig på vägen hittills.

Casey Stoney om Hayley Ladd: 

Hayley är en viktig spelare för oss och jag är väldigt nöjd med att hon nu skrivit på ett nytt kontrakt. Hennes spelstil bidrar med ett lugn på vårt mittfält och relationen hon har till sina lagkamrater är beundransvärd. Hayley har också en bra karaktär och är alltid villig att jobba hårt och lära sig nya saker. Det är fantastiskt att hon vill fortsätta resan med oss.

Ladd är walesisk landslagsspelare och står noterad för 63 landskamper och två mål. I Unitedtröjan har det blivit 39 matcher och två mål.