Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Snackisar efter Manchester United – Liverpool 2-4

Ole Gunnar Solskjaer ställde starkaste möjliga på plan i kvällens möte mot Liverpool. Liverpool som jagar en topp-4 placering efter en tung säsong kom till Old Trafford för att ta tillvara på chansen. Slutresultatet 2-4

Tog ledning & tappad ledning

Manchester United inledde starkast, satte pressen och vann bollen högt vid flera tillfällen.

Wan-Bissaka som bidragit mer i offensiven på slutet gav bollen till Bruno Fernandes som på egen hand skapade sig yta och fick in bollen i mål med lite hjälp av Philips.

Liverpool som hade allt att förlora satte direkt den stenhårda press som vi är vana med att se dom spela och fick inte bara dit kvitteringen men gick om och tog ledningen. Sett till hela halvleken så var det rättvist.

Manchester United som är experter på att vända underläge, hade sett till det rekordet möjlighet att åter visa den mentala styrkan. Istället släpper man in 1-3 efter fruktansvärt försvarsspel redan i minut 47″.

Den önskan man hade om att göra det allt svårare för Liverpool att faktiskt nå topp-4 kunde man inte riktigt leverera och möjligt är det trötta huvuden och ben som spökar för detta Manchester United idag.

Marcus Rashford spelade idag?

Ännu en match där Marcus Rashford mer eller mindre var osynlig. Hade ett par bra aktioner inledningsvis i matchen men försvinner allt mer och mer ur spelet.

Verkar inte alls vara i form och är nog egentligen i behov av vila. Förlorar majoriteten av sina dueller mot Robertson och har svårt att faktiskt bidra med det farliga under stora delar av matchen.

Frågan är om det inte hade varit bättre att starta en Greenwood i form och låtit honom fått fortsatt förtroende. Är en spelare som varit i bra form senaste matcherna.

Sätter förvisso dit 2-3, men inte mycket mer än så idag.

Champions League drömmen lever tyvärr vidare

Liverpools Champions League drömmar lever alltså vidare. Vi klarar inte att nå hela vägen och sätta käppar i hjulet på ett för dagen för starkt Liverpool.

Bara det är väl fruktansvärt trist.