Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Glazer ska möta fansen, debatt i parlamentet, Beckham invald i Hall of Fame.

Torsdagens svep är här, vi lyfter att Glazer ska möta fansen, att ägarskapet för fotbollsklubbar i England ska upp för debatt, samt att David Beckham valts in i Hall of Fame. 

Joel Glazer deltar i Fans’ Forum

I efterspelet efter hela ESL grejen så gick Manchester Uniteds Fans’ Forum ut med krav gentemot Glazers där mycket handlade om att åter ge fansen möjlighet att påverka.

Nu skall alltså Joel Glazer delta i Manchester United Fans’ Forum fredagen den 4e juni.

Där han själv då säger: ”Jag ser fram emot mötet med Fans’ Forum, för att en bild av deras perspektiv och att vara delaktig i konstruktiva diskussioner. Jag tror detta kan öppna upp för en ny era av positiva dialoger och samarbete mellan ägare och fans.”

Debatt i parlamentet

Och vidare på liknande ämne så ska nu alltså över 140 000 personer skrivit på för att ta upp en debatt gällande fansens möjlighet att påverka fotbollen ännu mer.

Så nu ska det debatteras för i brittiska parlamentet, debatten äger rum den 14 juni och kan ses på brittiska parlamentets youtube sida som länkas till här!

David Beckham invald i Hall of Fame

Ännu en spelare har valts in i Premier Leagues Hall of Fame, och denna gång är det ingen mindre än David Beckham som valts in.

David Beckham spelade totalt 265 matcher i Premier League och stod för 62 mål och 80 assists.

Under sin tid i Manchester United var han med och vann 6 stycken Premier League titlar, 2 FA-cup titlar och 1 Champions League titel.

Sedan tidigare har: Alan Shearer, Thierry Henry, Eric Cantona, Roy Keane, Dennis Bergkamp, Frank Lampard & Steven Gerrard valts in.