Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedfans attackerade; Shoretire nominerad; Landslagsuttagningar

Om knappt sex timmar är det matchstart mellan Manchester United och Villarreal. Matchdagsbloggen drar igång om en stund, men först skall vi tömma nyhetssäcken.

Tyvärr får vi inleda tråkigt, med att Unitedafans attackerats i Gdansk, innan roligare saker som nomineringar till säsongens spelare och landslagsuttagningar tar över.

Unitedfans attackerade

Tråkiga nyheter har nått oss från Gdansk. Tre Unitedfans skall ha fått skador när cirka 30 lokala huliganer gick till attack vid en bar igår kväll. En del fans skall dessutom ha fått saker stulna, där skall United som ha klivit in för att hjälpa de utsatta.

Enligt Simon Stone skall stämningen annars generellt vara god, och mellan fans till de båda klubbarna som faktiskt skall spela skall det inte vara några som helst problem.

Under dagen har Gdansks borgmästare gått ut och fördömt attacken.

Shoretire nominerad

En roligare nyhet är att Shola Shoretire är en av åtta nominerade till att bli säsongens spelare i Premier League 2. De nominerade togs fram av Premier League Football Development Panel, efter att tränarna fått nominera de bästa insatserna från motståndarspelare under säsongen.

Samma panel som tog fram de nominerade utser också vinnaren, och vem som vinner presenteras i nästa vecka.

Landslagsuttagningar

Säsongsslut innebär landslagsuttagningar. De som blivit uttagna under dagen är: