Kontraktserbjudande till Shaw; Cavani utslagen ur Copa América; Pellistri med på försäsong?

Liverpool v Manchester United - Premier LeagueLiverpool v Manchester United - Premier League

Söndagens nyhetssvep innehåller nyheter kring Luke Shaw, som kommer att erbjudas ett nytt kontrakt så småningom. Vi kan också rapportera att Edinson Cavani och hans Uruguay har blivit utslagna ur Copa América, efter att ha förlorat mot Colombia på straffar. Man har också ett beslut att ta angående en annan Uruguayan, nämligen Facundo Pellistri.

Nytt kontrakt i görningen för Shaw

Enligt den mycket trovärdiga Fabrizio Romano, så kommer Manchester United att erbjuda Luke Shaw ett nytt kontrakt ”inom de närmsta månaderna”. Shaw har haft en fantastisk säsong för United och ses som en nyckelspelare av Solskjaer, som vill att vänsterbacken ska vara en viktig del i klubben under de kommande åren.

Cavani utslagen ur Copa América

Under natten mot söndagen blev Edinson Cavani och hans Uruguay utslagna ur Copa América. Man mötte Colombia i kvartsfinalen, och ställningen efter ordinarie tid var 0-0. Till skillnad från EM så går matcherna i Copa América direkt till straffar, och där fick Uruguay till slut se sig slagna. För Cavanis del så fick han slå Uruguays första staff, som han satte säkert i målvakten, David Ospinas vänstra hörn.

Pellistri med på försäsong?

Enligt Jonathan Shrager, som har kontakter i Manchester United så vill man att Facundo Pellistri ska genomföra försäsongen med klubben, men då det ryktas om att 19-åringen kommer att lånas ut till Deportivo Alavés i ytterligare en säsong, så menar Pellistris representanter att det vore bäst för den unge talangen att genomföra en full försäsong hos spanjorerna istället.

Inget beslut har tagits än, men om planen är att låna ut honom så är väl det logiska att låta honom genomföra försäsongen med det laget.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS