Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ronaldo: PS – Sir Alex, this one is for you…

I’m right here!
I’m back where I belong!
Let’s make it happen once again!

PS – Sir Alex, this one is for you…

Den nyblivna Manchester United-spelaren Cristiano Ronaldo har tagit till Instagram för att säga hej till Uniteds supportrar.

Ronaldos meddelande:

Alla som känner mig, känner till min eviga kärlek för Manchester United. Åren jag spenderade i den här klubben var fullständigt enastående och vägen vi skapade tillsammans är skriven i guldbokstäver i den här fantastiska och otroliga institutionens historia.

Jag kan inte ens försöka förklara mina känslor just nu, då jag ser min återkomst till Old Trafford annonserad till hela världen. Det är som en dröm som blir sann, efter alla gånger då jag kom tillbaka för att spela mot Man United, och även som en motståndare, för att alltid känna sådan kärlek och respekt från supportrarna på läktarna. Det här är fullständigt 100 % vad drömmar är gjorda av.

Min första inhemska ligatitel, min första cup, första gången jag blev uttagen till portugisiska landslaget, min första Champions League, min första guldsko och min första Ballon d’Or, de var alla födda ur det här speciella bandet mellan mig och the Red Devils. Historia har skrivits tidigare och historia kommer att skrivas en gång till! Ni har mitt ord!

Jag är precis här!
Jag är tillbaka där jag hör hemma!
Låt oss få det att hända igen!

PS – Sir Alex, det här är för dig…