Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Rangnicks debut kan dröja / Young Boys-matchen flyttas?

Ralf Rangnick är presenterad som ny interim-tränare för Manchester United. Men tyskens debut från tränarbänken kan dröja. Utöver det råder det lite tveksamheter kring vart den avslutande matchen i Champions Leagues gruppspel ska spelas. Det och mycket mer behandlas i måndagens nyhetssvep.

Visa-problem och PCR-test fördröjer tränardebuten

Ralf Rangnick har ännu inte rest från Tyskland till Manchester. Detta trots att han tidigare under dagen presenterades som ny tränare för Manchester United.

Enligt de trovärdiga engelska tidningarna beror det på att tyskens arbetstillstånd och visa drar ut på tiden.

Dessutom skriver Paul Hirst, journalist på The Times att Rangnick vid inresa till England måste uppvisa ett negativt PCR-test och dessutom sitta några dagar i karantän.

Kortfattat innebär det att det inte ser ut att bli någon Rangnick på tränarbänken under torsdagens match mot Arsenal.

Pogba exalterad – lämnar inte i januari

David Ornstein, på The Athletic som var först med att rapportera uppgiften om att Ralf Rangnick var klar kommer nu med nya uppgifter.

Enligt Ornstein är Paul Pogba exalterad över anställningen av Rangnick och ser fram emot att vara tillbaka från sin skada.

Vidare skriver han att Pogba bara vill fokusera på fotbollen nu och kommer inte att lämna United i januari. Hans framtid i klubben är dock fortsatt oviss.

Young Boys-matchen flyttas från Old Trafford?

Flera engelska medier har under dagen kommit med uppgifter om att den avslutande gruppspelsmatchen i Champions League kan flyttas från Old Trafford.

Enligt uppgifterna beror det på att ”Omicron-varianten” av Coronaviruset som börjat att spridas skapat oro i England.

Matchen som ska spelas den 8 december kan därför att flyttas till en neutral arena.

U18-laget på Old Trafford

Ungdomslagets match mot Scunthorpe i FA Youth Cup kommer att spelas på Old Trafford måndagen den 13 december.

Joe Hugill skadad – missar flera månader

Den unga anfallaren som tillbringat en kort period med League Two-klubben Forest Green den senaste tiden väntas nu missa flera månaders spel.

Det skriver The Athletic-journalisten Laurie Whitwell som hävdar att Joe Hugill under sin sista dag i Forest Green ska ha ådragit sig en ankelskada.

Ivana Fuso inhoppare för Brasilien

Det brasilianska damlandslaget besegrade under söndagen Venezuela med 4–1. United-spelaren Ivana Fuso fick hoppa in med drygt 20 minuter kvar att spela.