Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Paul Pogbas depression / ten Hags syn på framtiden

I dagens nyhetssvep ger vi er det senaste kring Erik ten Hag. Vi tar även upp att Paul Pogba lidit av depression och att Rio Ferdinand inte verkar vara aktuell som assisterande tränare. 

Nyhetssvepet tar även upp en lägesrapport inför helgens dammatch och vilka ungdomsspelare som varit i farten i sina respektive landslag.

Damernas lägesrapport inför helgen

På söndag väntar ligamatch mot Everton. Här är senaste nytt kring läget i truppen:

  • Signe Brunn, Carrie Jones och Hayley Ladd väntas vara tillbaka då trion tränat i veckan
  • Lucy Staniforth, Aoife Mannion och Kristy Smith är inte tillgängliga
  • Maria Thorisdottir har tillfrisknat och ska vara tillgänglig

Spelare på landslagsuppdrag

Skottland U17

Skottland hämtade upp ett tvåmålsunderläge mot Tjeckien i premiären av U17 Elite Round. Unitedspelarna Louis Jackson och Jack Kingdon spelade hela matchen för Skottland.

Spanien U19 och Polen U18

Alvaro Fernandez satt på bänken i Spaniens U19-kval till EM. Matchen mot Österrike slutade 2-2.

Unitedtalangen Maxi Oyedele gjorde sin debut i det polska landslaget mot Schweiz. Oyedele spelade 61 minuter och matchen slutade 2-2.

Rio Ferdinand om att bli assisterande tränare

Det har spekulerats om att Manchester United vill ha en före detta spelare som assisterande tränare till Erik ten Hag nästa säsong. Rio Ferdinand och Robin van Persie har nämnts som potentiella namn.

Nu har Rio Ferdinand kommenterat ryktet på twitter och det känns ytterst tveksamt att han kommer ingå i någon ledarstab framöver.

Paul Pogbas depression

Manchester United värvade hem fransmännen från Juventus 2016. Förväntningarna var höga och kritiken mittfältaren fått utstå har varit massiv.

Nu har Paul Pogba gått ut med att han lidit av depression i perioder. Enligt fransmannen började det när José Mourinho var tränare i Manchester United och resultaten inte kom.

Mittfältaren pratar om att han ifrågasatte sig själv och undrade om han gjorde något fel när resultaten och prestationen inte gick enligt plan.

Pogbas kontrakt går ut i sommar och kan alltså komma att lämna Manchester United gratis.

Erik ten Hags syn på framtiden

Enligt rapporter träffades Manchester United och ten Hag i måndags – och nu kommer den nederländska tidiningen AD med rapporter gällande hur Erik ten Hag ser på framtiden.

Enligt tidningen ska mötet i måndags gått bra och Ajaxtränaren sägs vara smickrad över Uniteds intresse. Ten Hag har blivit kontaktad av andra klubbar och han har inte heller uteslutit att vara kvar i Ajax.

AD rapporterar också att Manchester United inte bestämt sig för att ten Hag är prio ett. Mauricio Pochettino och Luis Enrique är inte avskrivna.