Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Höga prislappar från Ajax / Sammanfattning av önskade ins and outs / 28 man på första träningen

Tisdagens nyhetssvep innehåller träningsbilder från första samlingen med Erik ten Hag. Vidare kommer uppgifter om att Ajax sätter höga prislappar på Martinez och Antony. Den senare sägs vara mest intressant och öppnar själv dörren lite på glänt. 

Höga prislappar från Ajax

Under gårdagen rapporterade Telegraph att Ajax satt rejält höga prislappar på spelarna som United vill åt, i detta fallet Lisandro Martinez och Antony. Hela 130 miljoner pund sägs duon kosta. Om affären med Barcelona blir av vad gäller De Jong lär nog United bli utan dessa spelare åtminstone om summorna som nämns stämmer.

Arsenal sägs också sitta i en bättre position att knyta till sig mittbacken Martínez. Ten Hag vill enligt uppgift i första hand komma åt Antony. Andra mittbackar som vi vet är på Ten Hags önskelista är Pau Torres och Jurrien Timber.

Sammanfattning av önskade in and outs

Paul Hirst summerar det senaste både vad gäller Martínez, De Jong, Pereira och Martial. Arsenal sägs ha budat 34 miljoner pund för Martínez för att snuva United på affären. Om ovan nämnda uppgifter stämmer vill dock Ajax ha betydligt mer än så, cirka 45 miljoner pund. Enligt samma rapport har United runt 120 miljoner pund att spendera totalt och efter en eventuell uppgörelse med Barcelona förstår vi alla att den summan minskar rejält.

En hjälp på vägen kan vara att sälja Pereira och Martial och United kommer definitivt att lyssna på bud.

Den brasilianske anfallaren Antony sägs dock vara än mer intressant än Martínez. Han öppnar själv dörren lite på glänt men vi vet också att Ajax gärna behåller den unge talangen. Antony lär ha uttryckt följande när han pratat om Ten Hag på Old Trafford:

Jag vill tacka dig för allt du lärt mig. Jag är tacksam för möjligheterna och lärandet varje dag. Du vet att jag alltid kommer att finnas där om du behöver mig.

Träningsbilder från första samlingen

Nedan finns en del träningsbilder att skåda från gårdagens samling. Det var totalt 28 spelare närvarande varav merparten från   akademin då flera seniorspelare har någon extra vecka ledigt. Efter rutinmässiga test och tid i gymmet kom truppen ut på Carrington under eftermiddagen.