Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Premier League bekräftar
Kommande omgång skjuts upp till följd av drottningens bortgång

Premier League bekräftar under fredagseftermiddagen att helgens ligaomgång skjuts upp. Detta till följd av Drottning Elizabeth II:s bortgång. Det engelska fotbollförbundet FA meddelar även att damernas premiäromgång skjuts upp. 

Under morgonen höll ligaorganisationen tillsammans med klubbrepresentanter ett möte där det klubbades att helgens omgång av Premier League skjuts upp. Det inkluderar även måndagens match mellan Leeds United och Nottingham Forest.

United skulle ha möt Crystal Palace borta på söndag.

Anledningen är helt enkelt att man vill hedra och visa respekt inför kungligheten och det sörjande som just nu sker i Storbritannien.

Vi och klubbarna vill visa vår hyllning och respekt åt Eders Majestät för ett långt och förtjänstfullt bidrag till vårt land,” säger Premier Leagues VD, Richard Masters.

”Det här är en mycket sorglig tid för inte bara nationen utan även för människor runt om i världen som såg upp till henne. Tillsammans sörjer vi hennes bortgång.”

Information gällande nya datum för när omgången kan spelas släpps vad det lider.

Ett ganska väntat besked får vi även från FA, som meddelar att damernas premiäromgång skjuts upp, där United skulle mött Tottenham Hotspur på lördag. Vi konstaterar också att ungdomslagens matcher inte kommer spelas som planerat.