Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Ronaldo lämnade Old Trafford tidigt / Ten Hag nöjd med mittfältaren

Ett kort nyhetsvep idag då vi rapporterar om Cristiano Ronaldos tidiga avtågande från Spurs-matchen. Vi rapporterar även om Erik ten Hags beröm för en av sommarens storförvärv Casemiro.

Ronaldo lämnade Old Trafford tidigt

Igår kväll så fick vi se en av de finaste United-prestationerna på kanske flera år och mot slutet av matchen så var stämningen hos Unitedsupportrarna och spelarna ingenting annat än glädjefull. Det fanns dock en spelare på United-bänken som inte verkade lika förtjust över läget och mot slutet av matchen så plockade kamerorna upp en bister Cristiano Ronaldo som gick med bestämda steg mot tunneln.

Det rapporteras nu av The Athletic att Cristiano Ronaldo inte bara lämnade bänken tidigt utan även lämnade Old Trafford innan matchens slut. Ronaldos frånvaro märktes dock inte av i omklädningsrummet efter matchen då resten av Unitedtruppen firade prestationen och resultatet.

Det står ännu oklart hur Erik ten Hag tänker hantera Ronaldos beteende och i en intervju efter matchen så valde tränaren att fokusera på lagets fina arbete när han fick frågan om Cristianos tidiga avtågande.

Erik ten Hag om Ronaldos beteende efter matchen: ”Jag lägger inget fokus på det idag, vi tar hand om det imorgon”

Ten Hag nöjd med mittfältaren

Casemiro kom för stora pengar mot slutet av sommarfönstret för att städa upp på mittfältet och under de senaste matcherna så har brassen verkligen visat varför han anses som en av de främsta defensiva mittfältarna inom fotbollen. Han fortsatte sin fina form mot Tottenham och var enormt viktig i Erik ten Hags spel. Tränaren pratade efter matchen om Casemiros inflytande på matchbilden.

Erik ten Hag om Casemiro: ”Casemiros prestation visar hur viktig en spelare som han är för laget. Han var magnifik”