Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Februari-matcher bekräftade / Tuanzebe jobbar hårt / FA Youth Cup-match på söndag

I dagens nyhetssvep så tar vi upp att Manchester Uniteds ligamatcher i februari månad har bekräftats. Utöver det så jobbar Axel Tuanzebe hårt för att vara redo för spel när den andra halvan av säsongen drar igång, och slutligen så har det bekräftats att U18 inleder sitt titelförsvar i FA Youth Cup på söndag.

Februari-matcher bekräftade

Under gårdagen bekräftades tid och datum för Manchester Uniteds ligamatcher i februari. Av de fyra matcher som man ska spelas så har tre stycken ändrats.

Månadens första match, som spelas mot Crystal Palace kommer att spelas som tidigare planerat. Nästa match för United spelas mot Leeds, och den matchen kommer att gå av stapeln den 12 februari klockan 15:00.

Även nästa match kommer att spelas vid 15:00. Då är det dags för Leicester City att gästa Old Trafford i en match som spelas den 19 februari. Till sist så har lagets match mot Brentford flyttats från lördagen den 25 februari till den 26:e. Avsparkstid för den matchen är 14:30.

Utöver ligamatcherna så är det också i februari som Europa League-mötena med Barcelona ska spelas. Dessa matcher spelas den 16:e respektive 23 februari.

Tuanzebe jobbar hårt för att ta sig tillbaka

Axel Tuanzebe fortsätter att jobba hårt för att ta sig tillbaka från den skada som har orsakat honom att missa den första halvan av säsongen.

Mittbacken följer ett personligt träningsprogram som han blivit tilldelad i hopp om att kunna vara tillbaka i träning när den andra halvan av säsongen drar igång.

Datum för Youth Cup-match bekräftat

Manchester Uniteds inledande match i denna säsongs upplaga av FA Youth Cup har fått ett datum. Matchen mot Crystal Palace kommer att spelas på Selhurst Park nu på söndag den 11 december och avsparkstid är klockan 16:00.

Detta innebär dock att lördagens U18-match mot Everton har flyttats fram och kommer nu att spelas den 11 mars klockan 12:00.