Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United Bekräftar
Bernard lämnar oss

United har idag bekräftat att ungdomsspelaren Di’shon Bernards kontrakt inte kommer förlängas. 22-åringen lämnar därmed klubben i sommar.

Bernard kom som 16-åring från Chelsea, och mäktade med en A-lagsmatch. Matchen? Ni vet den gången Ole ställde upp med mer eller mindre elva småglin mot ett gäng kazakher i Europa League? Bernard fick lira mittback den matchen.

Under Ten Hag var han under flera tillfällen del av A-lagsträningar och spelade i vänskapsmatchen mot Cádiz i december förra året.

Bernards sejour i klubben har inneburit tre olika lån; ett till Salford City, ett till Hull och den här säsongen till Portsmouth.

Bernard själv har uttalat sig på sociala medier om sin tid i United:

Trots att min resa i Manchester United nu har tagit slut är jag inget annat än stolt över min resa såhär långt med all erfarenhet och bedrifter jag har samlat på mig längs vägen. Ett stort tack till staben, mina lagkamrater och alla som har hjälpt mig på min resa.

Vi önskar Bernard lycka till i sin framtida karriär!