Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Huddlestone fortsätter som tränare / Ho till Brann / Mount klarar läkarundersökningen

Det är en känsla av lugnet före stormen som ligger över Manchester United just nu. Mason Mount transfern rör sig sakta framåt och vi bör kunna förvänta oss en presentation idag. I andra nyheter rapporterar vi att samtidigt som en tränare har lämnat i form av Martin Ho kommer en annan tränare att fortsätta ett år till i form av Tom Huddlestone. 

Mason Mount klarade sin läkarundersökning

Fabrizio Romano rapporterar att Mason Mount nu har klarat sin läkarundersökning som tog plats under måndagen. Den officiella presentationen är att förvänta under dagen. Romano rapporterar att det enda som återstår är ett hejdå till Chelsea fansen från Mount. Romano rapporterar även att Chelseas nya tränare Mauricio Pochettino ville behålla spelaren. Ten Hag sägs vara säker på att Mount är den perfekt mittfältaren för hans taktiska idé.

 

Tom Huddlestone fortsätter som tränare

Tom Huddlestone kommer även nästa säsong fortsätta sin roll som spelande tränare i Manchester Uniteds U-21 lag. Huddlestone som under sin spelarkarriär representerade Hull City, Derby County, Tottenham Hotspur, och Wolverhampton samt gjorde fyra framträdanden för det engelska landslaget kommer även nästa säsong fortsätta sin unika roll som spelande tränare för U-21 laget. Huddlestone har blivit bekräftad som en av fem spelare som tillåts vara över 21 års ålder för ett lag.

Martin Ho till SK Brann

För några dagar sedan kom rapporter gällande att damlagets assisterande tränare Martin Ho skulle lämna Manchester United, något som klubben senare bekräftade. Martin Ho var assisterande tränare i Manchester Uniteds damlag i tre och en halv säsong. Martin Hos största bedrift är hans delaktighet i att ta United till lagets första FA cup final samt komma tvåa i ligan.

Nu står det klart att SK Branns damlag gör Ho till sin huvudtränare.