Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

United bekräftar
Keira Barry utlånad till Crystal Palace

Manchester Uniteds anfallstalang Keira Barry kommer att spendera säsongen 2023/24 på lån i Crystal Palace. Detta bekräftas av de båda klubbarna på torsdagen.

Barry, som har representerat England upp till U19-nivån, fyllde 18 år i somras. Kort därefter signerade hon sitt första proffskontrakt med United. Hon har gjort två säsonger i Uniteds U21 och ses som en av de mest spännande talangerna i klubben. Förra säsongen fick hon debutera i a-laget, som inhoppare mot Sheffield United i Ligacupen.

Förra säsongen var Barry utlånad till Derby County på dual registration. Nu väntar spel i den engelska andradivisionen för Barry. Där inleder Palace med en hemmamatch mot Reading på söndag.

”Det här lånet är en fantastisk möjlighet för Keira att spela regelbundet i en väldigt konkurrenskraftig Women’s Championship,” säger Uniteds tränare Marc Skinner. ”Vi ser fram emot att följa hennes utveckling under säsongen.”

Vi önskar Keira Barry lycka till i Crystal Palace och hoppas att hon återvänder som en bättre spelare!