Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Några veckors skaderehabilitering för Raphaël Varane

Raphaël Varane klev av skadad efter första halvlek när Manchester United i lördags besegrade Nottingham Forest. United har nu bekräftat att skadan innebär några veckors skadefrånvaro för den franska mittbacken.

Vad för skada det rör sig om är inget United avslöjar. Mittbacken kommer definitivt att missa söndagens bortamatch mot Arsenal och vi kan nog utgå från att han missar några matcher efter landslagsuppehållet.

Igår kom rapporter om att Varane kan bli borta i upp till sex veckor. Källor hos United har idag emellertid meddelat journalisterna som bevakar klubben att Varane förväntas vara tillbaka snabbare än så, utan att specificera närmare.

Vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande för Raphaël Varane. United kommer att ta sig an Arsenal med två ordinarie försvarare (utöver Varane även Luke Shaw) och en ordinarie mittfältare (Mason Mount) på skadelistan, samtidigt som tilltänkte toppforwarden Rasmus Hojlund, på grund av skada, ännu inte debuterat för klubben.