Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Arsenal-Manchester United
Højlund och Regulion på bänken

Säsongs fjärde match och säsongens andra bortamatch väntar. Motståndet står Arsenal för. Den hetaste potatisen inför matchen var om vi skulle vi se Rasmus Højlund från start. Även ett annat nyförvärv (inlånad) i form av Regulion förväntades starta. Nu står det klart att båda dessa spelare får inleda matchen på bänken. 

Manchester United

Som sagt var det nog många som förväntade sig att se dansken Højlund från start idag, eller iallafall Regulion som akuts lånats in för att ge täckning på vänsterbacken. Nu står det klart att ingen av dessa spelare kommer till start. Totalt har United tre nyförvärv på bänken då även den nya andremålvakten som i veckan fick nummer ett Bayindir är på bänken.

Onana

Wan-Bissaka- Lindelöf-Martinez-Dalot

Casemiro-Eriksen

Antony-Fernandes-Rashford

Martial

 

Arsenal

Överaskningen i Arsenals elva är att Jesus får starta på bänken. I övrigt saknar dem startspelarna Timber och Partey som är skadade.