Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
England och Ghana kämpar om Mainoo / Klubben höjer priser / Datum för FA-Cupen

Unitedsvepet har ännu en gång Kobbie Mainoo på agendan då England och Ghana kämpar om supertalangens landslagstrohet. Vi kan även rapportera att Manchester United har höjt biljettpriserna för det andra året i följd. I övrigt så vet vi när United kommer att fortsätta sin FA-Cup kampanj.

England och Ghana kämpar om Mainoo

Stortalangen Kobbie Mainoos imponerande form i klubblaget har lett till att Ghana nu försöker att få 18-åringen att representera deras landslag. Mainoos föräldrar kommer från Ghana men Mainoo själv är född och uppvuxen i England samt har representerat England på ungdomsnivå.

Englands förbundskapten Gareth Southgate vill såklart inte förlora en spelare som Mainoo till ett annat landslag och funderar på att ta med spelaren till nästa landslagssamling i mars, detta enligt den smått osäkra källan HITC. England möter Brasilien och Belgien då och Southgate kommer att se den samlingen som ett bra tillfälle att granska nya spelare inför sommarens EM turnering i Tyskland.

Klubben höjer priser

Manchester United höjer priserna för säsongsbiljetter med fem procent till säsongen 2024-25. Det är det andra året i följd som biljettpriserna höjs med den procenten efter elva tidigare säsonger med fasta priser. Prisökningen blir ungefär två pund jämfört med förra året.

Ökningen sker då matchdagskostnader har ökat med nästan 40 procent under de senaste fem åren. Prisökningen sägs också hjälpa med FFP.

Datum för FA-Cupen

Manchester Uniteds FA-Cup äventyr kommer att få sin fortsättning på onsdag den 28:e februari då United kommer att möta Bristol City eller Nottingham Forest i den femte rundan av turneringen.

Motståndet fastställs på onsdag den 7:e februari då Nottingham Forest möter Bristol City på City Ground efter att det första mötet mellan lagen slutat oavgjort.