Reserverna spelade lika mot Scunthorpe

Manchester Uniteds reserver spelade ikväll oavgjort 1-1 i en träningsmatch i Scunthorpe. Nick Powell gjorde Uniteds mål.

United kom till spel med ett starkt lag, Powell och Macheda förstärkte laget som tidigare i veckan besegrade Market Drayton. Det var också United som öppnade bäst. Macheda fick ett mål bortdömt för offside efter tre minuter. Det var emellertid Scunthorpe som skulle göra matchens första mål, efter ungefär halva första halvleken.

I den andra halvleken ökade United tempot. Powell tvingade målvakten till en bra räddning efter ett italienskt samarbete mellan Petrucci och Macheda. Powell skulle ta revansch några minuter senare då han fick bollen efter fint förarbete av Bebe och Lingard. Den här gången gav Powell inte målvakten någon chans och sommarens andra nyförvärv gjorde därmed sitt första mål för ett Unitedlag.

United hade chanser att avgöra och kunde kanske ha fått en straff. Wootton räddade på mållinjen för United och Johnstone gjorde en bra reflexräddning. Lingard fick chansen att avgöra i slutet men bollen rensades på mållinjen.

Larnell Cole gjorde comeback efter skada med ett kort inhopp.

Scunthorpe United – Manchester United 1-1 (1-0)
Uniteds mål: Powell (54)
United: Johnstone – Vermijl (Cole 81), M Keane, Wootton, Brady – Bebe, Tunnicliffe, Powell, Petrucci (King 85), Lingard – Macheda

Uniteds reserver har match igen på söndag, då man möter Forest Green samtidigt som a-laget spelar mot Vålerenga.

Källa: Manutd.com