En TILL!

Så smiter man iväg på bio för första gången (Prometheus med väldigt tunga 3D-brillor på mig) på flera år och kommer hem till detta:

Vi har gjort vår andra värvning för sommaren och det är svårt att inte bli uppspelt.

En 94:a.

Från Crewe Alexandra som härjat i League Two.

För £6 mille.

Tjoho.

Okej, förlåt min ironi här, det är klart att det kan bli bra det här. Det behöver inte vara en Bebe eller De Laet eller Obertan. Det kan vara en Chicharito eller Solskjaer eller Cantona. Det sägs att Powell är det bästa som kommit från Crewe – ever. Och då ska vi ha i åtanke att gamle Dario Gradi fostrat klasspelare. Som David Platt och Danny Murphy.

Och det är klart att grabben, som kan spela både som mittfältare och strajker, är glad.

“It really is a dream come true to be signing for Manchester United. I have had a great time at Crewe and I would like to thank them for helping me to develop as a player over the past 13 years. I’m excited about continuing my development with Sir Alex and the world-class players in the squad. The thought of making the step up to the Premier League next season is an exciting prospect. I can’t wait to get started.”

Vi kräver en hel del sånt här på Old Trafford, Nick.

Förresten: Har Anderson redan packat väskan?

Jag glömmer helt ironin i början av texten och påstår här och nu at Nick Powell är vår näste Paul Scholes.

Sådärja.