Etikettarkiv | Moskva

Den långa resan till Moskva [del 5]

Efter att ha förlorat borta mot Chelsea krävdes det segrar i de två avslutande matcherna för att vi skulle vinna ligan. Man kan tycka att West Ham och Wigan är enkla uppgifter, matcher som bara ska vinnas men nerverna fanns där ändå. Tack och lov avgjorde vi tidigt mot West Ham. För första gången på flera veckor kunde man andas ut en stund.

Fortsätt läsa »

Den långa resan till Moskva [del 4]

United gjorde det mesta rätt i Rom och vann med 2-0. När Barcelona samtidigt vann i Gelsenkirchen så var vår Barcelonaresa i praktiken bokad. I ligan stöter vi emellertid på problem. Vi besegrar förvisso Arsenal efter två straffmål av Ronaldo och en perfekt exekutionerad frispark av Hargreaves. Men vi tvingas till sena mål för att rädda poäng i både Middlesbrough och Blackburn. Chelsea kryper närmare.

Fortsätt läsa »

Den långa resan till Moskva [del 3]

Jag hämtar Naken-Micke på vägen till Skavsta. Vi möter Berra i Manchester och dumpar snabbt våra väskor på Hilton. Vi äter mexikanskt, jag och Berra minns en tidigare middag på samma restaurang då Rustan höll hov. Den här gången är inte Rustan här, ja faktum är att vi är ensamma gäster. Det gör inget, vi klarar oss fint ändå. Kvällen avslutas med ett besök på Brannigans.

Fortsätt läsa »

Den långa resan till Moskva [del 1]

Träningsmatchandet har börjat, tiden till avspark och ligapremiär är kortare än den tid som har passerat sedan van der Sar räddade Anelkas straff i Moskva. Mina tankar är emellertid fortfarande i Moskva. Mina tankar kommer nog alltid att vara i Moskva. Det här är berättelsen om de resor jag gjorde för att följa United säsongen 2007/08.

Fortsätt läsa »
TShirtsUnited.com The online shop for all your Manchester United t-shirt needs. Hundreds of 100% Unofficial MUFC t-shirts to choose from
LÄS MER OM MUSS SAMARBETSPARTNERS