Dagens lag: Blackburn – United

Sir Alex Ferguson väljer ett mycket oväntat lag till dagens mycket svåra bortamatch mot Blackburn. Mest överraskande är kanske att Giggs och Scholes bildar centralt mittfält, men även att Evra missar sin första ligamatch den här säsongen får ses som överraskande, liksom att United spelar 4-4-2 och inte 4-5-1/4-3-3.

MANCHESTER UNITED
van der Sar
Neville, Ferdinand, Vidic, O’Shea
Valencia, Scholes, Giggs, Nani
Berbatov, Macheda
Avbytare: Kuszczak, Evra, Park, Evans, Fletcher, Obertan, Gibson

Blackburn: Robinson, Salgado, Samba, Jones, Givet, Nzonzi, Grella, Emerton, Pedersen, Olsson, Kalinic
Avbytare: Brown, Nelsen, Dunn, Roberts, Andrews, Diouf, Di Santo

Domare: Peter Walton

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS