Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United möter Barcelona i Göteborg (Uppdaterad)

Enligt den spanska tidningen El Mundo Deportivo kommer Manchester United och Barcelona att mötas i Göteborg den 8:e augusti.

El Mundo Deportivo ska ha tagit del av Barcelonas försäsongsprogram, och enligt det ska man möta Manchester United den 8:e Augusti i Göteborg. Om detta nu är sant så är det väldigt intressant, men vi får avvakta och se vad som händer. United möter Vålerengen i Oslo den 5:e Augusti och det är bara cirka 29 mil därifrån till Göteborg, så det hela kan mycket väl vara sant. Vi återkommer med mer information om det blir officiellt.

Uppdatering:
Nu är det helt klart, det blir alltså match mellan United och Barcelona i Göteborg 8:e Augusti. Matchen spelas på Ullevi och efter en ombyggnad så tar arenan in 50 000. Båda lagen kommer också att spela med ordinarie trupper eftersom säsongsstarten ligger nära till hands. Biljetterna till matchen kommer kosta mellan 425 och 695kr. Man kan börja köpa biljetterna tisdag den 3:e juli på ticnet. Insläppet börjar 18:00 och själva matchen börjar 20:00.

Källor: El Mundo Deportivo, Aftonbladet.