Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Sista chansen: Vinn presentkort på O’Learys

I samarbete med O’Learys ordnar Muss nu en tävling där fyra lyckliga vinnare får varsitt presentkort på O’Learys, värda 250 kronor styck.

Nu är det sista chansen att vara med och tävla – imorgon 23.59 stänger vi tävlingen…

Muss har nyligen nytecknat sitt avtal med O’Learys – samma förutsättningar som tidigare gäller, dvs. att medlemmar i MUSCS får 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck (lokala avvikelser förekommer där även alkohol rabatteras) mot uppvisande av medlemskort vid beställning – detta vill båda parter fira och O’Learys bjuder alltså på ett antal presentkort. I tillägg till den här tävlingen skänker O’Learys också ett presentkort på 1000 kronor till en av deltagarna på supporterträffen i Helsingborg den 19 maj.

Tävling – sista målskytten: För att ha en chans att vinna ett av presentkorten ska du tippa på Uniteds sista målskytt med Sir Alex Ferguson som manager. Ange också vilken matchminut mot West Brom du tror att målet kommer (om du tror att United blir mållösa mot West Brom anger du istället vilken match det sista målet gjordes i), detta används som utslagning ifall fler än fyra har rätt målskytt.

Tävla: Skicka ditt svar per e-post till tavling@muss.se. Märk mailet med ”Sista målskytten” och ange vem du tror blir Uniteds sista målskytt samt matchminut eller match. Ange också din adress och ditt medlemsnummer i MUSCS.

Deadline: Ditt svar måste vara inskickat senast den 18 maj klockan 23.59 för att beaktas i tävlingen.

Tävlingsregler: Fyra personer som gissar rätt sista målskytt vinner varsitt presentkort på O’Learys värt 250 kronor. Tävlingen är öppen för svenska medlemmar i MUSCS. Ifall fler än fyra personer har rätt svar avgörs det av vem som är närmast rätt matchminut på sista målet. Om två eller fler är lika även här avgörs det genom lottning. Ifall färre än fyra personer har rätt svar kommer återstående presentkort att lottas ut i en ny tävling vid ett passande tillfälle. I händelse av att det inte är självklart vem som har gjort det sista målet gäller den spelare som står som målskytt på Premierleague.com klockan 23.59 den 19 maj. Självmål av motståndare räknas som en målskytt (vilken spelare som gör självmålet behöver inte anges). Självmål av en Unitedspelare räknas självfallet inte. Vinnarna meddelas på Muss.se och per e-post och får därefter presentkorten hemskickade per post.

Är du inte medlem i supporterklubben kan du bli det för en billig peng här »

Välkommen till O’Learys

O’Learys är den självklara mötesplatsen som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, bemötande, smaker och upplevelser.

Vi som arbetar på O’Learys strävar alltid efter att möta dina förväntningar – oavsett om du besöker oss med vänner, familjen, affärsbekanta eller på egen hand.

Du som varit på O’Learys vet vad som händer när favoriterna gör mål. Taket nästan lyfter och du kan inte sitta stilla, oavsett vilket lag du håller på. Du sugs in i spelet och är aldrig ensam. Skillnaden är att du har baren och restaurangen på armlängds avstånd. Den unika stämningen gör att allt fler blir stamgäster på allt fler O’Learys över hela världen.

Välkommen till O’Learys, välkommen till ”Your Second Living Room”