Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – Hull 3-0

United tog igår sin tredje raka seger mot Hull efter att Smalling, Rooney och RVP hittat målet. En komfortabel 3-0 seger där publiken också fick se Radamel Falcao komma in i slutet av matchen. Här följer spelarbetygen för deras insatser under gårdagen.

Betygsskala: 1-10 där 4 är usel, 5 dålig, 6 godkänd, 7 bra, 8 mycket bra, 9 fantastisk och 10 utomjordiskt bra.

David De Gea
6

Efter att ha räddat oss i flera matcher och varit en synnerligen viktig faktor i laget så fick David igår en väldigt lugn eftermiddag. Kan knappt minnas att han tvingades göra någon räddning överhuvudtaget.

Antonio Valencia
6

Utbytt ’74. Höll koll på sin kant och gjorde det på ett kontrollerat och bra sätt, hängde också med upp i offensiva räder samt slog sedvanliga (händelselösa) inlägg. Spelade inte hela matchen då han troligtvis kommer att ha samma roll mot Stoke redan på tisdag, om nu inte Rafael lyckats bli frisk och kry. Spelade för övrigt sin 200:e match i unitedtröjan.

Chris Smalling
7

Ännu en stabil och imponerande insats från Christopher som efter sin bedrövliga utvisning mot City har visat varför han skall starta även nästa match trots det att skadade spelare är på väg tillbaka.

Marcos Rojo
6

Tillbaka tidigare än tänkt efter sin axelskada som han ådrog sig i derbyt. Ihop med Smalling hade han kontroll på läget och hade ärligt talat inte så mycket att göra denna eftermiddag. Tog dock ett lite väl bryskt och onödigt gult kort, vilket vi sett tidigare.

Ashley Young
6

Ashley kom in på Emirates senast och gjorde en mycket bra insats på vänsterkanten, framförallt defensivt. Även i denna matchen var han stabil och fyllde på bra i anfallen, även om han inte var inblandad i så mycket av direkt farlighet. Efterlyser fler skott, även om motståndarna vet hur han skall göra det så kan det väl lyckas någon gång? Skott från distans är f ö något som saknas i vår offensiv, tycker jag.

Angel Di Maria
n/a

Utbytt ’14. Deltog tyvärr för lite för att bli betygsatt.

Michael Carrick
8

Tycks verkligen ha kommit igång efter sin skadefrånvaro. Mästerlig mot Arsenal och detta var också en insats som imponerade. Väldigt skönt att ha honom tillbaka, inte minst nu när Daley Blind är skadad.

Juan Mata
6

Inblandad när det väl hände saker i offensiven, fina crossbollar och instick och en bra arbetsinsats. Saknar dock den där extra nivån som jag nog tycker att man kan kräva av honom, och som han visade upp i sina två sista säsonger i Chelsea.

Marouane Fellaini
6

Återigen en bra insats från hackkycklingen från föregående säsong. Har på riktigt spelat in sig i laget och såg förvånandsvärt rörlig ut i denna matchen.

Wayne Rooney
7

Är nu verkligen inne i sitt stim då han både spelar bra och levererar framåt, placerade in 2-0 målet mästerligt.

Robin Van Persie
6

Utbytt ’66. Klev av planen med ett mål och en assist! Ändå så hade han en match där man bli både irriterad på hur han agerar och i vissa fall inte agerar. Undrar om han hade startat om inte Wilson dragit på sig skada? Fantastiskt avslut vid 3-0 målet men jag ser gärna att han börjar på bänken i nästa match.

Ander Herrera
8

Inbytt ’14.Har prisat spanjoren tillräckligt i min matchrapport, men klart är att han skall starta på mittfältet framöver.

Radamel Falcao
6

Inbytt ’66. Med förutsättningarna att ha kommit tillbaka efter skada så gjorde han en bra insats efter sitt inhopp. Skulle verkligen, verkligen, verkligen ha gjort 4-0 efter framspel från Mata. Hoppas att vi nu kan få börja se colombianen i laget oftare!

Darren Fletcher
n/a

Inbytt ’74. Deltog för kort stund för betyg.