Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Stockholm med Andy Cole den 28 februari

Tyvärr uppskjutet till den 9 maj.

Muss, tillsammans med Football Legends UK Scandinavia, kallar till supporterträff tillsammans med Andy Cole på O’Learys Liljeholmstorget i Stockholm lördagen den 28 februari. Träffen drar igång 12.00 och avslutas efter Manchester Uniteds hemmamatch mot Sunderland (avspark 16.00).

För medlemmar i supporterklubben kostar det 399 kronor (plus 35 kronor bokningsavgift) att delta på träffen (ordinarie pris 450 kronor). Biljetter köps på https://tickets.tailorevents.se/events/Andycole och för att få tillgång till medlemspriset gäller att du anger rabattkoden manu.

Först till kvarn gäller! Antal platser är begränsade och sittplats är inte garanterad.

Paketet inkluderar:

  • Hamburgare med tillbehör
  • Andy Cole-frågestund med publik
  • Manchester United v Sunderland
  • Matchanalys av dagens match
  • Halvtidsdiskussioner med Andy Cole
  • Fotografering med Andy Cole
  • Andy Cole skriver autografer
  • Möjligheten att köpa signerade minnessaker
  • Samt andra överraskningar du inte vill missa

Med reservation för eventuella ändringar.

Boka din plats på https://tickets.tailorevents.se/events/Andycole. Ange rabattkoden manu.

Andy Cole började sin fotbollskarriär som ungdomsspelare i Arsenal FC där han 1990 gjorde sitt enda framträdande i representationslaget. Säsongen efter detta blev han utlånad till Fulham FC varefter han såldes till Bristol City FC.

I februari 1993 gjorde Newcastle United FC (som då var i ledningen för Div 1) ett dyrt inköp (1,75 miljoner pund) då man skaffade sig den unge Cole, som gjort sig känd även bland klubbarna i Premiership. Han bevisade sin målfarlighet genom att på de 12 första matcherna i den nya tröjan göra 12 mål.

1995 blev han köpt av Manchester United FC för den nätta summan av 6 miljoner pund. På de resterande 18 matcherna i det årets liga producerade han 12 mål för sin nya klubb. Han slog även ett nytt målrekord i Premier League genom att göra fem mål mot Ipswich Town FC (9-0) i januari. Detta rekord delar han numera med Alan Shearer Jermain Defoe och Dimitar Berbatov.

Säsongen 1998/99 hade Cole stor konkurrens om platserna i anfallslinjen med Dwight Yorke, Teddy Sheringham och Ole Gunnar Solskjær, men det var uppenbart att han spelade en viktig roll i erövrandet av årets unika trippel – Premiership (ligan), FA-cupen och UEFA Champions League.

Cole var Manchester Uniteds främsta målskytt även säsongen 1999/2000 med 19 mål på 28 matcher. Under säsongen 2000/01 var han tidvis skadad vilket begränsade hans medverkan på planen, men han gjorde tillräckligt många mål för att bli Uniteds bästa målskytt genom tiderna.

Boka din plats på https://tickets.tailorevents.se/events/Andycole. Ange rabattkoden manu.


Supporterträffen anordnas i samarbete med Football Legends UK Scandinavia.