Schweinsteiger ser ut att stanna i Bayern München

Bastian Schweinsteiger har pratat lite om framtiden och även om han inte säger något definitivt så verkar det som att han är inställd på att stanna i Bayern München:

Vi har vunnit Bundesliga tre gånger i rad. Inget lag har någonsin lyckats vinna den fyra gånger. Det är en motivation. Jag känner mig bra och jag är redo att spela de kommande tre åren på den högsta nivån. Det är mitt mål.

Läs mer på Sky Sports.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS