Resultat: U21 förlorade mot Rochdale

Uniteds U21-lag förlorade idag på straffar mot Rochdale i semifinalen i Lancashire Senior Cup. Efter en mållös match vann Rochdale straffläggningen med 5-3. James Weir blev ensam spelare att missa.

Mer om matchen senare.

Juniorlaget vann idag mot Rotherham med 3-0 och spelade 0-0 mot Bury i en triangelturneringen på Carrington. Callum Gribbin sköt två straffmål och Faustin Makela gjorde ett mål. Det är nog all information vi får om det.

Juniorlaget ska spela en ny turnering den 30 juli, då hos Tottenham.

När vi ändå är inne på ungdomarna kan vi också notera att Joe Rothwell gjorde ett mål när Barnsley vann med 4-3 mot Mansfield i en träningsmatch. Rothwell och Ben Pearson blev idag klara för Barnsley på lån. Rothwell och Pearson startade båda på mittfältet.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS