Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Fifaval den 26 februari

  • United har lagt in ytterligare en träningsmatch för U21-lag. Man möter Bury på torsdag, bakom stängda dörrar på Carrington. Det är emellertid inte på Uniteds träningsanläggning, utan på Manchester citys gamla, som undertecknad har förstått ska användas av Bury framöver. United bekräftar också träningsmatchen mot Stockport på tisdag nästa vecka (vi berättade om den igår). [Manchester United]
  • United har nu också bestämt att U21-matcherna mot Norwich, Chelsea och Middlesbrough kommer att spelas på Old Trafford (det är krav på att minst tre matcher ska spelas på klubbens huvudarena). Spelschemat för U21 hittas alltid på Muss.se/u21 (uppdateras inom kort med de senaste förändringarna). [Manchester United]
  • Fifa har nu meddelat att det blir presidentval den 26 februari nästa år. De som vill kandidera måste meddela sin kandidatur senast den 26 oktober. [Guardian]
  • Mer Fifa, då den skandalomsusade organisationen i samband med nyheten om presidentvalet passade på att lansera en plan för reformering. Vi är skeptiska. [Fifa]
  • Sepp Blatter lovar att Fifa ska ha en ny president den 26 februari. Vi tror på det när vi ser det. [Twitter/Owen Gibson]
  • Till sist en tråkig nyhet, då Gail Stephenson har avlidit. Stephenson var en del av Uniteds läkarteam. Hon är kanske mest känd för att det var hon som förklarade för Sir Alex Ferguson att det är dåligt med gråa tröjor. Med anledning av detta kommer United att bära sorgearmband i träningsmatchen mot San Jose, natten tisdag/onsdag.