Video: Sir Alex Ferguson om disciplin

I ett utdrag från sin kommande bok Leading pratar Sir Alex Ferguson om disciplin, som han menar måste komma före allt annat. Han tror att förhållningssättet kan ha kostat Manchester United titlar men att han ändå inte skulle ändra någonting.

Sir Alex: Discipline

The first of our exclusive audio extracts from Sir Alex’s new book, Leading, features the former United manager reflecting on the importance of discipline…Pre-order the book (out 22 September): www.manutd.com/leading

Posted by Manchester United on den 4 september 2015


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS