Notiser: Schweinsteiger överväger stämma leksakstillverkare

  • Bastian Schweinsteiger överväger rättsliga åtgärder mot en kinesisk leksakstillverkare. Detta då leksakstillverkaren har tagit fram en nazistdocka som är misstänkt likt Schweinsteiger. ”Vi tycker att alla tyskar ser ut så,” försvarar sig leksakstillverkaren. Vilket möjligen kunde ha varit ett rimligt försvar om man inte hade kallat dockan ”Bastian”. [Guardian]
  • Inför Manchesterderbyt på söndag noterar vi att den stökiga grannen har hamnat i onåd hos Uefa. Anledningen? Publiken på City of Manchester Stadium buade när Champions League-hymnen spelades inför gårdagens match mot Sevilla (historien förtäljer inte om de tomma stolarna också buade). Detta är emot Uefas regelverk. Uefa kommer att undersöka det hela den 19 november. Förbundet tycks inse att det hela är rätt banalt och betonar i ett uttalande att incidenten rapporterades och därför måste utredas men ”det betyder inte nödvändigtvis att sanktioner kommer att påföras”. [Guardian]
  • Till sist noterar vi att Jesse Lingard alltid har haft tungan rätt i mun.

https://twitter.com/amckeeganMEN/status/656884656151875584/photo/1


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS