Schneiderlin missade träning

Klubbarna måste släppa in media på träningarna inför Champions League-matcherna. När Manchester United tränade inför morgondagens match mot CSKA Moskva får vi därför veta att Morgan Schneiderlin inte tränade med laget. Det får förmodas att Schneiderlin därför är otillgänglig imorgon.

https://twitter.com/DiscoMirror/status/661138484783153152/photo/1

Uppdatering kring Schneiderlins status lär vi få när Louis van Gaal håller presskonferens senare idag (16.30).

Även McNair, Valencia och Wilson saknades på dagens träning, men det är mindre anmärkningsvärt då de ju var skadade sedan tidigare. Jones och Memphis missade matchen mot Crystal Palace och ser ut att vara tveksamma till spel även imorgon, då de idag tränade bredvid resten av gruppen.

Måhända öppnar skadeläget för att Axel Tuanzebe får chansen i truppen på nytt. Han är inte registrerad för spel i Champions League än men som U21-spelare kan han registreras senast vid midnatt.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS